WEAF JOUW E-FULFILMENT

OVER ONS

DUURZAME LOGISTIEK

WEAF fulfilmentservices is ontstaan uit Passie voor Fulfilment, waarbij betrokkenheid en persoonlijke aandacht de boventoon voeren. Wij behandelen jouw producten op dezelfde manier zoals jij dat zelf zou doen of hebt gedaan. Doordat wij de zorg voor oa je logistieke proces op ons nemen, krijg je meer tijd en ruimte om je bedrijf verder te ontwikkelen en te innoveren.

We werken samen met webwinkels uit verschillende branches, en zien daarin steeds meer samenwerkingen ontstaan met bedrijven die milieuvriendelijke producten verkopen of een milieuvriendelijke bedrijfsvoering hanteren. WEAF ondersteunt dan ook het MVO-gedachtegoed. De laatste jaren hebben we een certificaat ontvangen voor CO2 -neutrale postbezorging. Ook in 2020 hebben we dit certificaat weten te bemachtigen. Op deze manier ondersteunen wij een duurzame ontwikkeling.

We sturen altijd CO2 neutraal en niet alleen in 2020, maar al sinds de start in 2018. Overigens geldt dit voor al de vervoerders die wij gebruiken.

Daarnaast maken wij gebruik van gerecyclede verpakkingen, tape en opvulmateriaal en zijn alle dozen die wij gebruiken voorzien van FSC keurmerk.

WEAF fulfilmentservices is het verlengstuk van je bedrijf. De sparringpartner op het gebied van fulfilment. Wij geloven in het delen van kennis en samenwerking, zodat we samen kunnen groeien.

Wij hebben PASSIE voor fulfilment!

NEEM CONTACT OP

Persoonlijke aandacht

Bij Weaf staat persoonlijke aandacht voorop. We horen graag wat jouw behoeftes en wensen zijn en geven daaraan een zo goed mogelijke invulling. Als klant hoor je koning te zijn, en bij Weaf ben je dat ook. Of je nu klein, groot, net startend of ervaren bent. Wij maken geen onderscheid bij Weaf fulfilmentservices.

Advies op maat

Vanuit onze achtergrond, kennis en ervaring hebben we een behoorlijk netwerk opgebouwd aan specialisten en professionals op gebied van inkoop, verpakkingen en e-commerce. Wij adviseren je dan ook graag wanneer je daar behoefte aan hebt.

Service en kwaliteit

Bij Weaf behandelen we je producten zoals je het zelf zou doen. We verwerken de orders met zorg en de producten wordt gescand en geregistreerd, dubbel gecheckt en correct verpakt. Heb je een dringende vraag, of een urgente wijziging? Wij zijn op onze werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar en zullen direct je verzoek in behandeling nemen.

Samenwerken aan groei

Bij Weaf geloven wij dat samenwerken en elkaar versterken de toegevoegde waarde is van een samenwerkingsrelatie. Het geeft ruimte en mogelijkheden tot groei en daarmee realiseren we een WIN WIN!

Internationaal innovatief

Door je te ontzorgen en het werk uit handen te nemen, ontstaat er ruimte voor uitbreiding en vernieuwing. Misschien wil je graag ook internationaal gaan, wil je de mogelijkheden exploreren of heb je het opgevat om vernieuwingen aan te brengen. Door je dagelijkse verwerking aan Weaf over te dragen, wordt het mogelijk deze dingen te realiseren.

Eerlijk zaken doen

Bij Weaf houden we van eerlijk open en transparant. Geen onduidelijke prijsstellingen, geen onverwachte naheffingen en een open en eerlijke communicatie. Daarmee wordt een samenwerking ook prettig en langdurig en ontstaat er een vertrouwensband voor het leven.

over weaf fulfilmentservices
over onze duurzame logistiek

WIL JIJ JEZELF FOCUSSEN OP KERNTAKEN?

Stel Je Logistieke Vraag

Neem contact op