Contact

Bij WEAF streven we ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u vragen heeft of opmerkingen, staan we klaar om te helpen.

Contact Info

Locatie

Energieweg 39 – 41
2404 HE Alphen aan den Rijn
v

Get in Touch

0172-793359 (9:00-17:00)
info@weaf.nl

}

Openingstijden

Ma-Vr: 09:00-22:00
Zo: 14:00 – 18:00

Bel: 0172 – 79 33 59

Ontvang binnen 24 uur een fulfilment offerte

Stel je vraag

Bij hoeveel orders per maand kan ik klant worden bij jullie?
Bij WEAF hanteren we geen strikte beperkingen als het gaat om het aantal orders per maand. Of je nu 10 pakketjes per maand verstuurt of 250 pakketjes per dag, we verwelkomen klanten van alle groottes. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen groeipad volgt.

Of je nu een startende ondernemer bent met een veelbelovend plan of een gevestigde onderneming met een solide klantenbestand, we staan klaar om jouw fulfilmentpartner te worden. Ons doel is om jou te ondersteunen bij het efficiënt en effectief beheren van jouw logistiek, ongeacht het aantal orders dat je verwerkt.

We bieden flexibele oplossingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. Of je nu net begint en geleidelijk groeit of al een gevestigde speler bent, we kunnen jouw fulfilmentprocessen afstemmen op de huidige omvang van jouw bedrijf en deze aanpassen naarmate je groeit.

Hoe worden de retouren geregeld?

Het retourproces bij WEAF is zorgvuldig opgezet om een efficiënte afhandeling te garanderen. Hier is hoe het proces verloopt:

 1. Ontvangst retour: Zodra een retourzending bij ons binnenkomt, registreren we de ontvangst ervan in ons systeem. We zorgen ervoor dat elke retourzending nauwkeurig wordt geregistreerd en traceerbaar is in ons systeem.

 2. Reden van retour achterhalen: We hechten veel waarde aan het begrijpen van de reden van retour. Ons team zal de retourzending grondig onderzoeken om de reden van retour te achterhalen. Dit kan variëren van een defect product tot een verkeerde maat of een andere klantgerelateerde reden.

 3. Retour zoeken in het systeem en reden van retour invullen: We zoeken de retourzending op in ons systeem en vullen de reden van retour nauwkeurig in. Dit stelt ons in staat om gegevens bij te houden en trends te identificeren die ons kunnen helpen de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren.

 4. Product beoordelen op bruikbaarheid voor verdere verkoop: Na het vaststellen van de reden van retour beoordelen we het geretourneerde product op bruikbaarheid voor verdere verkoop. Als het product in goede staat verkeert en geschikt is voor herverkoop, kunnen we het opnieuw in ons voorraadsysteem opnemen. Als het product echter beschadigd is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, zullen we passende maatregelen nemen, zoals reparatie, vervanging of geschikte verwijdering.

Bij WEAF begrijpen we het belang van een gestroomlijnd retourproces. We streven ernaar om klanten snel en efficiënt te helpen bij retourzendingen, terwijl we tegelijkertijd inzicht krijgen in de redenen voor retournering en ervoor zorgen dat alleen kwalitatief hoogwaardige producten opnieuw worden aangeboden voor verkoop.

Hoe werkt de facturatie?

Bij WEAF hanteren we een transparant facturatieproces om ervoor te zorgen dat al jouw kosten overzichtelijk en tijdig worden afgehandeld. Hier is hoe het werkt:

Wekelijkse facturatie van portokosten: We begrijpen dat verzendkosten een belangrijk onderdeel zijn van jouw fulfilmentproces. Daarom factureren we wekelijks de portokosten die zijn gemaakt voor verzendingen via vervoerders zoals PostNL, DHL en GLS. Door deze wekelijkse facturatie zorgen we ervoor dat je regelmatig inzicht hebt in je verzendkosten en dat je je financiën efficiënt kunt beheren.

Maandelijkse facturatie voor overige kosten: Naast de portokosten factureren we ook maandelijks andere kosten die verband houden met onze diensten. Dit omvat onder andere kosten voor opslag van jouw producten en inkoopkosten. Door deze kosten maandelijks te factureren, bieden we jou een overzichtelijke en geconsolideerde facturatie van alle relevante kosten.

 

Wat zijn de mogelijkheden voor maatwerk bij jullie fulfilmentdiensten?

Bij WEAF geloven we in het bieden van flexibele en op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om fulfilment. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor maatwerk, zodat je de volledige controle hebt over het proces. Hier zijn enkele van de mogelijkheden voor maatwerk die we bieden:

 1. Producten bundelen: Als je producten hebt die vaak samen worden besteld, kunnen we deze voor jou bundelen. Dit kan handig zijn om de efficiëntie van het verzendproces te vergroten en kosten te besparen.

 2. Ompakken: Soms is het nodig om producten opnieuw te verpakken, bijvoorbeeld om ze geschikt te maken voor verzending of om merkspecifieke verpakkingen toe te voegen. We kunnen het ompakken van producten voor je verzorgen, zodat ze klaar zijn voor verzending naar jouw klanten.

 3. Stickers aanbrengen: Als je specifieke stickers of labels op je producten wilt hebben, kunnen we deze voor je aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor productidentificatie of om een speciale boodschap aan jouw klanten over te brengen.

 4. Bedankkaartjes toevoegen aan orders: Het toevoegen van bedankkaartjes aan bestellingen kan een persoonlijk tintje geven aan de klantbeleving. We kunnen bedankkaartjes voor jouw orders verzorgen, zodat je jouw klanten op een speciale manier kunt bedanken voor hun aankoop.

 5. Variatie in opvulmateriaal: We begrijpen dat elk product specifieke bescherming nodig heeft tijdens het verzendproces. Daarom bieden we variatie in opvulmateriaal, zodat we kunnen voldoen aan de vereisten van jouw producten en zorgen voor veilig transport.

Bij maatwerk fulfilment werken we nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van het proces aan jouw wensen voldoet. We luisteren naar jouw specifieke eisen en bieden oplossingen die aansluiten bij jouw bedrijf en producten.

Aan welke eisen moeten mijn producten voldoen?

Bij WEAF hanteren we enkele basisvereisten waaraan jouw producten moeten voldoen om te kunnen worden verwerkt binnen ons fulfilmentproces. Hier zijn twee belangrijke aspecten waaraan jouw producten moeten voldoen:

 1. Binnen de maximale afmetingen passen: Om ervoor te zorgen dat we jouw producten efficiënt kunnen verwerken en opslaan, is het belangrijk dat ze binnen de maximale afmetingen passen die we kunnen hanteren. Dit helpt bij het optimaliseren van de beschikbare ruimte in ons magazijn en het voorkomen van logistieke belemmeringen. Mocht je twijfelen over de afmetingen van jouw producten, kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en richtlijnen.

 2. Voorzien van een barcode: Om de traceerbaarheid en het beheer van jouw producten te waarborgen, vragen we je om elk product te voorzien van een barcode. Deze barcode kan worden gebruikt voor identificatie en registratie in ons systeem, zodat we jouw producten nauwkeurig kunnen volgen gedurende het fulfilmentproces. Het is belangrijk dat de barcode goed leesbaar is en overeenkomt met de juiste productinformatie in ons systeem.

Door ervoor te zorgen dat jouw producten voldoen aan deze basisvereisten, kunnen we een soepele en efficiënte verwerking en opslag garanderen. Mocht je nog vragen hebben over de specifieke eisen voor jouw producten of als je meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.