Webshop fulfilment

De kracht van webshop fulfilment voor jouw bedrijf
9

Vanaf €3,22 verzenden

9

Laten verpakken zoals jij het wil

9

Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt

9

Eenvoudig opschalen bij drukte

9

6 dagen per week orderverwerking (zo-vrij)

9

Vertrouwd verzenden

Webshop fulfilment is een integraal onderdeel geworden van het succes van moderne e-commercebedrijven. Het omvat alle logistieke processen die nodig zijn om bestellingen te verwerken, op te slaan en te verzenden, en vormt daarmee de ruggengraat van een soepel lopende online winkelervaring. Bij WEAF Fulfilment begrijpen we de cruciale rol die fulfilment speelt in het creëren van tevreden klanten en het stimuleren van groei.
Voordelen webshop fulfilment

Voordelen van Webshop Fulfilment

Efficiëntie en Schaalbaarheid:
Door samen te werken met een gespecialiseerde fulfilmentpartner zoals WEAF Fulfilment, kunnen webshop-eigenaren profiteren van geavanceerde systemen en processen die de efficiëntie en schaalbaarheid van hun logistieke operaties vergroten. Dit stelt hen in staat om snel te groeien en te voldoen aan de toenemende vraag, zonder zich zorgen te hoeven maken over logistieke beperkingen.

Kostenbesparing:
Het uitbesteden van fulfilment aan een externe partner kan vaak leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen voor webshop-eigenaren. Door gebruik te maken van de gedeelde infrastructuur en expertise van een fulfilmentprovider, kunnen bedrijven besparen op investeringen in magazijnruimte, personeel en technologie, en zich in plaats daarvan concentreren op hun kernactiviteiten.

Klanttevredenheid:
Snelle en nauwkeurige orderverwerking, samen met betrouwbare levering, zijn essentiële ingrediënten voor een goede klanttevredenheid in e-commerce. Met webshop fulfilment kunnen bedrijven voldoen aan de verwachtingen van hun klanten door bestellingen snel te verwerken en op tijd te leveren, wat resulteert in positieve ervaringen en herhaalde aankopen.

Voordelen webshop fulfilment
Duurzame oplossingen webshop fulfilment

Duurzame oplossingen voor webshop fulfilment

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de e-commerce industrie, ook op het gebied van verpakkingen. Webshop fulfilmentpartners bieden vaak duurzame verpakkingsoplossingen aan, zoals gerecyclede materialen en minimalistisch verpakkingsontwerp, om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Door te kiezen voor duurzame verpakkingsmaterialen kunnen webshop-eigenaren niet alleen bijdragen aan milieubewuste praktijken, maar ook kosten besparen op verpakkingsmateriaal en transport.

Retourverwerking webshop fulfilment

Klantgerichte retourverwerking

Retourzendingen zijn een integraal onderdeel van webshop fulfilment en vereisen een zorgvuldige afhandeling. Een effectief retourbeleid kan de klanttevredenheid verhogen en het vertrouwen in de webshop vergroten. Fulfilmentpartners die zich richten op klantgerichte retourverwerking bieden gemakkelijke retourmogelijkheden en een soepel retourproces, wat resulteert in een positieve klantervaring. Door het implementeren van geavanceerde retourverwerkingsystemen kunnen webshop-eigenaren de kosten van retourzendingen minimaliseren en tegelijkertijd voldoen aan de verwachtingen van hun klanten.
Retourverwerking webshop fulfilment

Fulfilment Tarieven

XS - Brievenbuspost

 • orderpicken 1 item, scannen, FSC verpakking + stabilisatie, verzendlabel en verzendkosten NL via PostNL.
 • < 50 gram
 • < 38 x 26,5 x 3,2 cm
 • 18:00 cut-off

vanaf €1,95

S - Brievenbuspakje

 • orderpicken 1 item, scannen, FSC verpakking + stabilisatie, verzendlabel en verzendkosten NL via PostNL.
 • < 2 kg
 • < 38 x 26,5 x 3,2 cm
 • 18:00 cut-off

vanaf €4,23

M - Pakket

 • orderpicken 1 item, scannen, FSC verpakking + stabilisatie, verzendlabel en verzendkosten NL via PostNL.
 • < 2 kg
 • 22:00 cut-off

vanaf €6,51

L - Pakket

 • orderpicken 1 item, scannen, FSC verpakking + stabilisatie, verzendlabel en verzendkosten NL via PostNL.
 • < 5 kg
 • 22:00 cut-off

vanaf €6,80

XL - Pakket

 • orderpicken 1 item, scannen, FSC verpakking + stabilisatie, verzendlabel en verzendkosten NL via PostNL.
 • < 10 kg
 • 22:00 cut-off

vanaf €8,23

Een ander soort pakket?

Staat jouw type pakket niet bij de prijzen? Waarschijnlijk kunnen wij het wel voor je verzenden. Neem contact op via de knop hieronder.

 

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte

Fulfilment Diensten

Inslag en Opslag

De inslag controleren we op kwaliteit en kwantiteit. Leveringen voor 13:00 uur zijn dezelfde dag beschikbaar voor verzending.

Voorraadbeheer

Via het klantportaal heb je altijd inzicht in je voorraad, retouren en verzendingen. We controleren de juistheid van de gegevens.

Orderverwerking

Bestelde artikelen worden per order of partij verzameld. De orderpicker controleert de bestelling, én scant alle producten.

Vas Diensten

WEAF helpt ook webshops met de assemblage van producten, ompakken, labelen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Verpakken op maat

Verpakkingen zijn een manier om je te onderscheiden. Verpakking op maat, gepersonaliseerde tape, bijna alles is mogelijk.

Vertrouwde Verzending

Wij verzenden duurzaam met PostNL. Onze samenwerking met deze betrouwbare vervoerder zorgt voor snelle, milieuvriendelijke bezorging.

F.A.Q.

We hopen dat deze FAQ uw vragen over webshop fulfilment bij WEAF heeft beantwoord. Als u nog meer vragen heeft of meer informatie wilt, staan onze medewerkers klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via onze website of telefoon.

Wat is het verschil tussen webshop fulfilment en e-fulfilment?
Webshop fulfilment richt zich specifiek op de logistieke behoeften van online winkels, terwijl e-fulfilment een breder scala aan fulfilmentdiensten kan omvatten, waaronder ook de logistiek voor andere verkoopkanalen.
Hoe kan WEAF Fulfilment mijn webshop helpen groeien?
WEAF Fulfilment biedt op maat gemaakte fulfilmentoplossingen die zijn ontworpen om de groei van jouw webshop te ondersteunen. Van orderverwerking tot verzending en retourafhandeling, we bieden een volledig scala aan diensten om jouw logistieke processen te optimaliseren.
Wat zijn de kosten van webshop fulfilment?
De kosten van webshop fulfilment kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang van jouw bedrijf, het aantal bestellingen dat je verwerkt en de specifieke diensten die je nodig hebt. Neem contact op met WEAF Fulfilment voor een persoonlijke offerte op maat.
Hoe lang duurt het om op te zetten met WEAF Fulfilment?
De implementatietijd kan variëren afhankelijk van de complexiteit van jouw fulfilmentbehoeften en de beschikbaarheid van de benodigde informatie en middelen. Over het algemeen streven we ernaar om zo snel mogelijk operationeel te zijn en jouw webshop naadloos te integreren met onze fulfilmentprocessen.