Fulfilment Oplossingen Op Maat

Op deze pagina vind je informatie over onze fulfilment diensten. Onze diensten bieden jou ondersteuning bij het verwerken en verzenden van producten naar klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte

Inslag en Opslag

Een goede invulling van fulfilment diensten start met een goede registratie bij de ontvangst van jouw producten. Bij de inslag controleren we de levering op kwaliteit en kwantiteit, zowel fysiek als middels scan. Bij afwijkingen wordt je hier als klant onmiddellijk over geïnformeerd en stemmen we de vervolgacties af.

Iedere ontvangst is voor jou als klant zichtbaar in het klanten-portaal en desgewenst sturen we je een uitgebreide rapportage.

Daarnaast krijg je van ons de garantie dat leveringen die voor 13.00 uur binnen zijn in ons warehouse, dezelfde dag nog gecontroleerd en ingeslagen worden, en dus beschikbaar zijn voor uitlevering. Kwaliteit en betrouwbaarheid; kenmerken van WEAF fulfilmentservices.

Voorraadbeheer en meer

Uitbesteden van je logistieke- en fulfilment werkzaamheden betekent dat je blind moet kunnen vertrouwen op de data die je dienstverlener verstrekt. Dit geldt zeker voor de juistheid van de voorraadgegevens.

Reden voor WEAF fulfilmentservices om hier extra aandacht aan te besteden.

Zo wordt de voorraad van al je artikelen twee keer per jaar door ons geteld, verwerken we de orders digitaal met dubbele controle en reserveert ons system voorraad voor bestellingen die nog niet zijn afgerond in je shop. Hierdoor kom jij nooit voor onverwachte verrassingen te staan en grijpen wij nooit mis.

Orderverwerking op maat

Orders worden bij WEAF fulfilmentservices in twee stappen verwerkt. Allereerst worden de bestelde artikelen per order of batchgewijs gepicked, waarna per order de producten worden gescand en de order wordt verpakt op de gepersonaliseerde manier zoals jij dat wilt. Deze dubbele stap in orderverwerking zorgt ervoor dat eventuele pickfouten onmiddellijk worden gesignaleerd en hersteld. WEAF biedt hiermee een zeer hoge kwaliteit in orderverwerking. Bovendien verwerken wij orders die op werkdagen voor 22.00 uur binnen zijn, nog dezelfde dag.

VAS Diensten

Naast de inslag, opslag, orderverwerking en verzending kan WEAF fulfilmentservices ook zorgen voor assemblage van je producten, ompakken, labellen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Ook voor deze dienstverlening geldt dat we hiervoor dezelfde flexibiliteit en hoge kwaliteitsstandaards aanhouden, net als onze overige dienstverlening.

Flexibele ICT Oplossingen

WEAF fulfilmentservices biedt koppelingen voor de meeste platformen, zoals Magento 1, Magento 2, WooCommerce, Lightspeed, Shopware, CCV Shop en Shopify.

Door de uitgebreide mogelijkheden van onze koppelingen zijn we zeer flexibel in de invulling van onze dienstverlening. Naast de koppelingen hebben we ook een uitgebreide API waarmee koppelingen op maat gebouwd kunnen worden.

Onze ICT partners zijn dag en nacht bezig met ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden naar behoefte van de markt en de wensen van de klant, en de klant ben jij!

Verpakken op maat

Voor veel webwinkels zijn verpakkingen de manier om zich te onderscheiden. Bij WEAF fulfilmentservices is bijna alles mogelijk om jouw pakket er uit te laten springen en de ontvanger positief te verrassen.

Van verpakkingen op maat, eigen inlays of vulling, gepersonaliseerde tape, inpakken of toevoegen van variabele items. Jij bedenkt het en wij verzorgen het. Het maakt daarbij niet uit of je zelf de verpakkingsmaterialen aanlevert of gebruik maakt van onze inkoop.

Fulfilment verzending

Vertrouwde verzending

Het verzenden van je pakketten is voor WEAF fulfilmentservices een integraal onderdeel van de dienstverlening. Voor het verzenden van je pakketten kun je gebruik maken van bijna alle logistieke dienstverleners.

Verzenden kan op het inkoopnummer van WEAF fulfilmentservices, maar wanneer je zelf een goed contract hebt, is het voor ons geen probleem om op jouw contract te verzenden. Bij verzending via het account van WEAF fulfilmentservies monitoren wij dagelijks al je zendingen en nemen wij contact op met de dienstverlener wanneer we afwijkingen signaleren, zodat jij indien wenselijk je klant tijdig kunt informeren.

Uiteraard kunnen wij jouw klant voorzien van Track and Trace informatie in jouw huisstijl en heb je toegang tot het portaal van de betreffende vervoerder voor al jouw verzendinformatie om desgewenst zelf een vinger aan de pols te houden.

Klantenservice

WEAF fulfilmentservices biedt haar klanten een totaaloplossing aan logistieke diensten die jou als klant ontzorgen. Bij ons is het dus ook mogelijk om invulling te geven aan jouw klantenservice indien dat een wens is.

Goede bereikbaarheid en een snelle reactie van de klantenservice zorgen voor een betere waardering en daarmee een hogere ranking. Uit de praktijk blijkt dat veel vragen gaan over verzending en retouren. Onderwerpen die wij vrij gemakkelijk en snel voor je over kunnen nemen en je klant naar tevredenheid kunnen servicen.

Hiermee krijg je de handen vrij om de dingen te doen die je waarschijnlijk het liefst doet, je verkopen. Maar ook met vakanties of deeltijd andere bezigheden kan het een fijne oplossing zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte

F.A.Q.

Bekijk hier de meeste gestelde vragen over onze diensten. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op!
Kan ik persoonlijke service verwachten?
Absoluut! Bij Weaf staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We geloven sterk in het bieden van een op maat gemaakte ervaring voor al onze klanten, ongeacht de grootte of het stadium van hun bedrijf. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde onderneming met jarenlange ervaring, bij Weaf maken we geen onderscheid in onze fulfilmentservices. We vinden het belangrijk om te weten wat jouw specifieke behoeften en wensen zijn. Daarom luisteren we graag naar je en werken we nauw met je samen om de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw bedrijf. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te ondersteunen en advies te geven op basis van jouw unieke situatie.
Met welke vervoerders worden mijn pakketten verzonden?
Bij Weaf bieden we verzending via verschillende gerenommeerde vervoerders. We werken samen met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat jouw pakketten veilig en tijdig worden bezorgd. Momenteel maken we gebruik van de diensten van PostNL, DHL en GLS als onze belangrijkste verzendpartijen. PostNL is een bekende naam in Nederland en staat bekend om zijn uitgebreide netwerk en betrouwbare levering. Ze bieden verschillende verzendopties en hebben een goede reputatie op het gebied van service en klanttevredenheid. DHL is een wereldwijd erkende vervoerder die bekend staat om zijn internationale verzendmogelijkheden en snelle levering. Ze bieden betrouwbare transportdiensten en hebben een breed scala aan logistieke oplossingen. GLS is een Europese pakketvervoerder die zich richt op betrouwbare en efficiënte bezorging binnen Europa. Ze hebben een breed netwerk en streven naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Met deze verzendpartijen kunnen we een uitgebreide dekking bieden, zowel nationaal als internationaal. We streven ernaar om de best passende verzendoptie te kiezen op basis van de bestemming, snelheid en betrouwbaarheid, zodat jouw pakketten veilig en op tijd worden afgeleverd.
Op welke dagen verwerken jullie orders?
Bij Weaf verwerken we orders op zondag tot en met vrijdag. We streven ernaar om een snelle en efficiënte orderverwerking te bieden, zodat jouw klanten hun bestellingen zo snel mogelijk kunnen ontvangen. Ons orderverwerkingsproces loopt gedurende de meeste dagen van de week, met uitzondering van zaterdag. Dit betekent dat als je een order plaatst op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag, we deze zo spoedig mogelijk zullen verwerken en klaarmaken voor verzending. We begrijpen het belang van een tijdige orderverwerking en doen ons best om ervoor te zorgen dat jouw pakketten zo snel mogelijk naar de vervoerder worden gestuurd. Dit stelt je in staat om jouw klanten een snelle levering te bieden en een positieve winkelervaring te creëren.
Verzenden jullie ook naar het buitenland?
Ja, absoluut! Bij Weaf zijn we trots op onze internationale aanwezigheid en zijn we in staat om goederen vanuit alle windstreken te ontvangen en te verzenden. We begrijpen dat veel bedrijven wereldwijd actief zijn en dat er vraag is naar het verzenden van pakketten naar verschillende landen. Als je specifieke vragen hebt over verzending naar een bepaald land of regio, staan onze deskundige medewerkers klaar om je te helpen. Ze kunnen je adviseren over de beste verzendopties en eventuele vereisten die specifiek zijn voor jouw internationale zending.