E-FULFILMENT VOOR WEBSHOPS

FULFILMENT OPLOSSINGEN OP MAAT

WEBSHOP LOGISTIEK OP MAAT

E-Fulfilment Diensten

WEAF fulfilmentservices biedt logistieke- en fulfilment-oplossingen op maat volledig toegespitst op jouw wensen. Met onze jarenlange ervaring in de logistieke branche en ons uitgebreide netwerk van logistieke dienstverleners, leveranciers en ICT-specialisten, kunnen wij jou de totaal oplossingen bieden die perfect aansluiten op jouw business.

NEEM CONTACT OP

Inslag en Opslag

Een goede invulling van fulfilment diensten start met een goede registratie bij de ontvangst van jouw producten. Bij de inslag controleren we de levering op kwaliteit en kwantiteit, zowel fysiek als middels scan. Bij afwijkingen wordt je hier als klant onmiddellijk over geïnformeerd en stemmen we de vervolgacties af.

Iedere ontvangst is voor jou als klant zichtbaar in het klanten-portaal en desgewenst sturen we je een uitgebreide rapportage.

Daarnaast krijg je van ons de garantie dat leveringen die voor 13.00 uur binnen zijn in ons warehouse, dezelfde dag nog gecontroleerd en ingeslagen worden, en dus beschikbaar zijn voor uitlevering. Kwaliteit en betrouwbaarheid; kenmerken van WEAF fulfilmentservices.

Bekijk dienst
inslag en opslag e-fulfilment
voorraad e-fulfilment

Voorraadbeheer en meer

Uitbesteden van je logistieke- en fulfilment werkzaamheden betekent dat je blind moet kunnen vertrouwen op de data die je dienstverlener verstrekt. Dit geldt zeker voor de juistheid van de voorraadgegevens.

Reden voor WEAF fulfilmentservices om hier extra aandacht aan te besteden.

Zo wordt de voorraad van al je artikelen twee keer per jaar door ons geteld, verwerken we de orders digitaal met dubbele controle en reserveert ons system voorraad voor bestellingen die nog niet zijn afgerond in je shop. Hierdoor kom jij nooit voor onverwachte verrassingen te staan en grijpen wij nooit mis.

Bekijk dienst

Orderverwerking op maat

Orders worden bij WEAF fulfilmentservices in twee stappen verwerkt.

Allereerst worden de bestelde artikelen per order of batchgewijs gepicked, waarna per order de producten worden gescand en de order wordt verpakt op de gepersonaliseerde manier zoals jij dat wilt. Deze dubbele stap in orderverwerking zorgt ervoor dat eventuele pickfouten onmiddellijk worden gesignaleerd en hersteld.

WEAF biedt hiermee een zeer hoge kwaliteit in orderverwerking. Bovendien verwerken wij orders die op werkdagen voor 22.00 uur binnen zijn, nog dezelfde dag.

Bekijk dienst
orderverwerking webshop logistiek
orderverwerking op maat

VAS Diensten

Naast de inslag, opslag, orderverwerking en verzending kan WEAF Fulfilmentservices ook zorgen voor assemblage van je producten, ompakken, labellen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Ook voor deze dienstverlening geldt dat we hiervoor dezelfde flexibiliteit en hoge kwaliteitsstandaards aanhouden, net als onze overige dienstverlening.

Bekijk dienst

Flexibele ICT Oplossingen

WEAF Fulfilmentservices biedt koppelingen voor de meeste platformen, zoals Magento 1, Magento 2, WooCommerce, Lightspeed, Shopware, CCV Shop en Shopify.

Door de uitgebreide mogelijkheden van onze koppelingen zijn we zeer flexibel in de invulling van onze dienstverlening. Naast de koppelingen hebben we ook een uitgebreide API waarmee koppelingen op maat gebouwd kunnen worden.

Onze ICT partners zijn dag en nacht bezig met ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden naar behoefte van de markt en de wensen van de klant, en de klant ben jij!

Bekijk dienst
koppelingen webshop logistiek
verpakken pakket

Verpakken

Voor veel webwinkels zijn verpakkingen de manier om zich te onderscheiden. Bij WEAF fulfilmentservices is bijna alles mogelijk om jouw pakket er uit te laten springen en de ontvanger positief te verrassen.

Van verpakkingen op maat, eigen inlays of vulling, gepersonaliseerde tape, inpakken of toevoegen van variabele items. Jij bedenkt het en wij verzorgen het. Het maakt daarbij niet uit of je zelf de verpakkingsmaterialen aanlevert of gebruik maakt van onze inkoop.

Bekijk dienst

Vertrouwde verzending

Het verzenden van je pakketten is voor WEAF Fulfilmentservices een integraal onderdeel van de dienstverlening. Voor het verzenden van je pakketten kun je gebruik maken van bijna alle logistieke dienstverleners.

Verzenden kan op het inkoopnummer van WEAF Fulfilmentservices, maar wanneer je zelf een goed contract hebt, is het voor ons geen probleem om op jouw contract te verzenden. Bij verzending via het account van WEAF Fulfilmentservies monitoren wij dagelijks al je zendingen en nemen wij contact op met de dienstverlener wanneer we afwijkingen signaleren, zodat jij indien wenselijk je klant tijdig kunt informeren.

Uiteraard kunnen wij jouw klant voorzien van Track and Trace informatie in jouw huisstijl en heb je toegang tot het portaal van de betreffende vervoerder voor al jouw verzendinformatie om desgewenst zelf een vinger aan de pols te houden.

Bekijk dienst
vertrouwde verzending webshop logistiek
verpakken pakket

Klantenservice

WEAF fulfilmentservices biedt haar klanten een totaaloplossing aan logistieke diensten die jou als klant ontzorgen. Bij ons is het dus ook mogelijk om invulling te geven aan jouw klantenservice indien dat een wens is.

Goede bereikbaarheid en een snelle reactie van de klantenservice zorgen voor een betere waardering en daarmee een hogere ranking. Uit de praktijk blijkt dat veel vragen gaan over verzending en retouren. Onderwerpen die wij vrij gemakkelijk en snel voor je over kunnen nemen en je klant naar tevredenheid kunnen servicen.

Hiermee krijg je de handen vrij om de dingen te doen die je waarschijnlijk het liefst doet, je verkopen. Maar ook met vakanties of deeltijd andere bezigheden kan het een fijne oplossing zijn.

Bekijk dienst

WIL JIJ JEZELF FOCUSSEN OP KERNTAKEN?

Stel Je Logistieke Vraag

Neem contact op