E-FULFILMENT VOOR WEBSHOPS

FLEXIBELE ICT-OPLOSSINGEN

Je webshop wordt gebouwd en ontworpen in een e-commerce platform, zodat je op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier online producten en goederen kunt verkopen aan jouw klant. Maak je gebruik van de platformen Magento 1, Magento 2, WooCommerce, Lightspeed, Shopware, CCV Shop of Shopify voor jouw webshop? Onze WEAF fulfilmentservices bieden koppelingen voor deze meest gebruikte platformen.

Is jouw webshop op een andere manier gerealiseerd? Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw webshop. We denken graag met je mee en bieden altijd flexibele ICT-oplossingen; geen technische vraag is te lastig voor ons.

NEEM CONTACT OP

Koppelingen op maat

Een webshop op maat vraagt om maatwerk oplossingen. Door de uitgebreide mogelijkheden van onze koppelingen zijn we zeer flexibel in de invulling van onze dienstverlening.

Naast bovenstaande koppelingen hebben we ook een uitgebreide API waarmee koppelingen op maat gebouwd kunnen worden (API staat voor Application Programming Interface. Die maakt het mogelijk dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren). Onze ICT-partners zijn 24/7 bezig met de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden die aansluiten op de behoefte van de markt en de wensen van de klant. Jij vraagt, wij leveren. De techniek voor webshops is continue in beweging en wordt elke dag beter en efficiënter ingericht op basis van ervaringen. De platforms doen doorlopend onderzoek naar gebruikerservaring en klantervaring zodat eventuele knelpunten worden opgespoord en verbeterd. Jouw klant kan dus steeds makkelijker en op een meer prettige manier online winkelen.

Neem contact op
inslag en opslag e-fulfilment

WIL JIJ JEZELF FOCUSSEN OP KERNTAKEN?

Stel Je Logistieke Vraag

Neem contact op