Flexibele ICT Oplossingen

Je webshop wordt gebouwd en ontworpen in een e-commerce platform, zodat je op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier online producten en goederen kunt verkopen aan jouw klant.
Maak je gebruik van de platformen Magento 1, Magento 2, WooCommerce, Lightspeed, Shopware, CCV Shop of Shopify voor jouw webshop? Onze WEAF fulfilmentservices bieden koppelingen voor deze meest gebruikte platformen. Is jouw webshop op een andere manier gerealiseerd? Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw webshop. We denken graag met je mee en bieden altijd flexibele ICT-oplossingen; geen technische vraag is te lastig voor ons.

Koppelingen op maat

Een webshop op maat vraagt om maatwerk oplossingen. Door de uitgebreide mogelijkheden van onze koppelingen zijn we zeer flexibel in de invulling van onze dienstverlening. Naast bovenstaande koppelingen hebben we ook een uitgebreide API waarmee koppelingen op maat gebouwd kunnen worden (API staat voor Application Programming Interface. Die maakt het mogelijk dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren). Onze ICT-partners zijn 24/7 bezig met de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden die aansluiten op de behoefte van de markt en de wensen van de klant. Jij vraagt, wij leveren. De techniek voor webshops is continue in beweging en wordt elke dag beter en efficiënter ingericht op basis van ervaringen. De platforms doen doorlopend onderzoek naar gebruikerservaring en klantervaring zodat eventuele knelpunten worden opgespoord en verbeterd. Jouw klant kan dus steeds makkelijker en op een meer prettige manier online winkelen.

Vraag vrijblijvend een offerte

Fulfilment Diensten

Inslag en Opslag

De inslag controleren we op kwaliteit en kwantiteit. Leveringen voor 13:00 uur zijn dezelfde dag beschikbaar voor verzending.

Voorraadbeheer

Via het klantportaal heb je altijd inzicht in je voorraad, retouren en verzendingen. We controleren de juistheid van de gegevens.

Orderverwerking

Bestelde artikelen worden per order of partij verzameld. De orderpicker controleert de bestelling, én scant alle producten.

Vas Diensten

WEAF helpt ook webshops met de assemblage van producten, ompakken, labelen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Verpakken op maat

Verpakkingen zijn een manier om je te onderscheiden. Verpakking op maat, gepersonaliseerde tape, bijna alles is mogelijk.

Vertrouwde Verzending

Wij verzenden duurzaam met PostNL. Onze samenwerking met deze betrouwbare vervoerder zorgt voor snelle, milieuvriendelijke bezorging.

F.A.Q.

We hopen dat deze FAQ uw vragen over ICT-oplossingen bij WEAF heeft beantwoord. Als u meer informatie wilt of specifieke vereisten heeft met betrekking tot ICT-oplossingen voor uw fulfilmentactiviteiten, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website of telefoon. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen met geïntegreerde en op maat gemaakte ICT-oplossingen voor uw bedrijf.

Biedt WEAF ICT-oplossingen aan voor geïntegreerde fulfilmentprocessen?

Ja, bij WEAF bieden we ICT-oplossingen om fulfilmentprocessen te integreren en te optimaliseren. We begrijpen het belang van een naadloze gegevensuitwisseling tussen systemen. We kunnen integratie realiseren met verschillende e-commerceplatforms, ERP-systemen en andere bedrijfstoepassingen. Dit stelt ons in staat om efficiëntie te verhogen, fouten te verminderen en realtime inzicht te bieden in uw voorraad- en orderbeheer.

Welke voordelen bieden de ICT-oplossingen van WEAF?

Onze ICT-oplossingen bieden verschillende voordelen. Ze helpen bij het automatiseren van processen, verminderen van handmatige handelingen, verbeteren van ordernauwkeurigheid, verhogen van operationele efficiëntie en bieden betere zichtbaarheid van uw fulfilmentactiviteiten. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën streven we ernaar om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te verbeteren.

Kunnen de ICT-oplossingen van WEAF worden aangepast aan mijn specifieke bedrijfsbehoeften?

Ja, WEAF begrijpt dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Onze ICT-oplossingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften en processen. We werken nauw met u samen om de benodigde functionaliteiten en integraties te identificeren, zodat we een oplossing op maat kunnen leveren die perfect aansluit bij uw bedrijf.

Biedt WEAF ondersteuning en training voor de ICT-oplossingen?

Ja, bij WEAF bieden we ondersteuning en training voor de ICT-oplossingen die we implementeren. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het gebruik van de systemen en om eventuele vragen of problemen op te lossen. We zorgen voor een goede overdracht van kennis en bieden indien nodig training aan uw medewerkers, zodat u optimaal kunt profiteren van de ICT-oplossingen die we bieden.