Over WEAF

WEAF fulfilmentservices is ontstaan uit Passie voor Fulfilment, waarbij betrokkenheid en persoonlijke aandacht de boventoon voeren.

Duurzame Logistiek

Wij behandelen jouw producten op dezelfde manier zoals jij dat zelf zou doen of hebt gedaan. Doordat wij de zorg voor oa je logistieke proces op ons nemen, krijg je meer tijd en ruimte om je bedrijf verder te ontwikkelen en te innoveren.

We werken samen met webwinkels uit verschillende branches, en zien daarin steeds meer samenwerkingen ontstaan met bedrijven die milieuvriendelijke producten verkopen of een milieuvriendelijke bedrijfsvoering hanteren. WEAF ondersteunt dan ook het MVO-gedachtegoed. De laatste jaren hebben we een certificaat ontvangen voor CO2 -neutrale postbezorging. Ook in 2020 hebben we dit certificaat weten te bemachtigen. Op deze manier ondersteunen wij een duurzame ontwikkeling.

We sturen altijd CO2 neutraal en niet alleen in 2023, maar al sinds de start in 2018. Overigens geldt dit voor al de vervoerders die wij gebruiken.

Daarnaast maken wij gebruik van gerecyclede verpakkingen, tape en opvulmateriaal en zijn alle dozen die wij gebruiken voorzien van FSC keurmerk.

WEAF fulfilmentservices is het verlengstuk van je bedrijf. De sparringpartner op het gebied van fulfilment. Wij geloven in het delen van kennis en samenwerking, zodat we samen kunnen groeien.

Wij hebben PASSIE voor fulfilment!

9

Persoonlijke aandacht

Bij Weaf staat persoonlijke aandacht voorop. We horen graag wat jouw behoeftes en wensen zijn en geven daaraan een zo goed mogelijke invulling. Als klant hoor je koning te zijn, en bij Weaf ben je dat ook. Of je nu klein, groot, net startend of ervaren bent. Wij maken geen onderscheid bij Weaf fulfilmentservices.

9

Advies op maat

Vanuit onze achtergrond, kennis en ervaring hebben we een behoorlijk netwerk opgebouwd aan specialisten en professionals op gebied van inkoop, verpakkingen en e-commerce. Wij adviseren je dan ook graag wanneer je daar behoefte aan hebt.

9

Service en kwaliteit

Bij Weaf behandelen we je producten zoals je het zelf zou doen. We verwerken de orders met zorg en de producten wordt gescand en geregistreerd, dubbel gecheckt en correct verpakt. Heb je een dringende vraag, of een urgente wijziging? Wij zijn op onze werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar en zullen direct je verzoek in behandeling nemen.

9

Samenwerken aan groei

Bij Weaf geloven wij dat samenwerken en elkaar versterken de toegevoegde waarde is van een samenwerkingsrelatie. Het geeft ruimte en mogelijkheden tot groei en daarmee realiseren we een WIN WIN!

9

Internationaal innovatief

Door je te ontzorgen en het werk uit handen te nemen, ontstaat er ruimte voor uitbreiding en vernieuwing. Misschien wil je graag ook internationaal gaan, wil je de mogelijkheden exploreren of heb je het opgevat om vernieuwingen aan te brengen. Door je dagelijkse verwerking aan Weaf over te dragen, wordt het mogelijk deze dingen te realiseren.

9

Eerlijk zaken doen

Bij Weaf houden we van eerlijk open en transparant. Geen onduidelijke prijsstellingen, geen onverwachte naheffingen en een open en eerlijke communicatie. Daarmee wordt een samenwerking ook prettig en langdurig en ontstaat er een vertrouwensband voor het leven.

Vraag vrijblijvend een offerte

F.A.Q.

Bekijk hier de meeste gestelde vragen over WEAF. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op!
Wat is de passie van WEAF?
Bij WEAF hebben we verschillende passies die ons drijven in ons werk. We geloven sterk in het leveren van persoonlijke aandacht aan onze klanten. We willen jou en je bedrijf echt leren kennen, zodat we de best mogelijke oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Persoonlijke aandacht staat centraal in alles wat we doen.

Daarnaast streven we ernaar om advies op maat te geven. We willen een waardevolle partner voor je zijn en je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen om jouw bedrijf te laten groeien. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het fulfilmentproces.

Service en kwaliteit zijn ook essentiële aspecten van onze passie. We willen uitstekende service leveren aan onze klanten en ervoor zorgen dat elk aspect van onze dienstverlening voldoet aan de hoogste normen. We streven naar kwaliteit in al onze processen en werken voortdurend aan verbetering en optimalisatie.

Bij WEAF geloven we in samenwerking en groei. We willen een partnerschap met je aangaan en samenwerken aan het succes van jouw bedrijf. We zijn toegewijd om je te ondersteunen en te helpen groeien, zowel lokaal als internationaal. Innovatie speelt hierbij een grote rol, omdat we voortdurend streven naar nieuwe en verbeterde manieren om onze diensten aan te bieden en aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt.

Tot slot, eerlijk zaken doen is een belangrijke waarde voor ons. We hechten veel waarde aan integriteit, transparantie en vertrouwen in al onze interacties. We willen een betrouwbare partner zijn die eerlijk en ethisch handelt in al onze zakelijke relaties.

Is het logistieke proces bij WEAF duurzaam?
Absoluut! Bij WEAF hechten we veel waarde aan duurzaamheid en streven we ernaar om ons logistieke proces zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we altijd CO2-neutraal verzenden, en dit geldt niet alleen voor het jaar 2023, maar al sinds onze oprichting in 2018. Het verminderen van onze CO2-uitstoot is een belangrijk aspect van onze inzet voor het milieu.

Bovendien maken we gebruik van gerecyclede verpakkingen, tape en opvulmateriaal. We geloven in het belang van hergebruik en het minimaliseren van afval. Door gerecyclede materialen te gebruiken, verminderen we onze impact op het milieu en dragen we bij aan een circulaire economie.

Daarnaast zijn alle dozen die we gebruiken voorzien van het FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het hout of papier waaruit de dozen zijn gemaakt afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Door FSC-gecertificeerde dozen te gebruiken, dragen we bij aan het behoud van bossen en biodiversiteit.