E-FULFILMENT VOOR WEBSHOPS

VERPAKKEN

De verpakking van een bestelling is het eerste dat een klant ziet als de bestelde producten binnenkomen. Omdat je maar één kans hebt voor een eerste indruk moet deze indruk meer dan goed zijn. Vaak is de verpakking een punt dat weinig aandacht krijgt, maar hiermee maak je het verschil en onderscheid je jezelf als onderneming. De communicatie met je klant begint al bij de verpakking.

Wil jij jezelf goed presenteren als webwinkel of webshop? Kies verpakkingen die een verlengstuk van je onderneming zijn. Laat de vormgeving en communicatie aansluiten op jouw verhaal. Creëer al een beleving bij ontvangst van het pakket. Pak deze kans om je op een leuke, aansprekende manier te onderscheiden en laat jouw pakket eruit springen. Verras de ontvanger! Bij WEAF fulfilmentservices is echt bijna alles mogelijk op het gebied van verpakken van de bestellingen. We bespreken graag alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Wish it, WEAF does it!

NEEM CONTACT OP

Verpakking op maat

Heb je bijzondere wensen voor het verpakken van de producten of goederen? Wil je een verpakking op maat, een eigen inlay of vulling, gepersonaliseerd tape of wil je extra producten toevoegen aan de bestelling? Jij bedenkt het, wij verzorgen het. Dat is onze standaardservice aan jou. Uiteraard maakt het niet uit of je zelf de verpakkingsmaterialen aanlevert of gebruikt maakt van onze inkoop.

Neem contact op
inslag en opslag e-fulfilment

WIL JIJ JEZELF FOCUSSEN OP KERNTAKEN?

Stel Je Logistieke Vraag

Neem contact op