Verpakken op maat

De verpakking van een bestelling is het eerste dat een klant ziet als de bestelde producten binnenkomen. Omdat je maar één kans hebt voor een eerste indruk moet deze indruk meer dan goed zijn.
Vaak is de verpakking een punt dat weinig aandacht krijgt, maar hiermee maak je het verschil en onderscheid je jezelf als onderneming. De communicatie met je klant begint al bij de verpakking. Wil jij jezelf goed presenteren als webwinkel of webshop? Kies verpakkingen die een verlengstuk van je onderneming zijn. Laat de vormgeving en communicatie aansluiten op jouw verhaal. Creëer al een beleving bij ontvangst van het pakket. Pak deze kans om je op een leuke, aansprekende manier te onderscheiden en laat jouw pakket eruit springen. Verras de ontvanger! Bij WEAF fulfilmentservices is echt bijna alles mogelijk op het gebied van verpakken van de bestellingen. We bespreken graag alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Wish it, WEAF does it!

Verpakking op maat

Heb je bijzondere wensen voor het verpakken van de producten of goederen? Wil je een verpakking op maat, een eigen inlay of vulling, gepersonaliseerd tape of wil je extra producten toevoegen aan de bestelling? Jij bedenkt het, wij verzorgen het. Dat is onze standaardservice aan jou. Uiteraard maakt het niet uit of je zelf de verpakkingsmaterialen aanlevert of gebruikt maakt van onze inkoop.

Vraag vrijblijvend een offerte

Fulfilment Diensten

Inslag en Opslag

De inslag controleren we op kwaliteit en kwantiteit. Leveringen voor 13:00 uur zijn dezelfde dag beschikbaar voor verzending.

Voorraadbeheer

Via het klantportaal heb je altijd inzicht in je voorraad, retouren en verzendingen. We controleren de juistheid van de gegevens.

Orderverwerking

Bestelde artikelen worden per order of partij verzameld. De orderpicker controleert de bestelling, én scant alle producten.

Vas Diensten

WEAF helpt ook webshops met de assemblage van producten, ompakken, labelen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Verpakken op maat

Verpakkingen zijn een manier om je te onderscheiden. Verpakking op maat, gepersonaliseerde tape, bijna alles is mogelijk.

Vertrouwde Verzending

Verstuur pakketten via jouw eigen PostNL, GLS, UPS of DHL-account. Liever kosten besparen? Profiteer van onze volumevoordelen en lage kosten.

F.A.Q.

We hopen dat deze FAQ uw vragen over verpakken op maat bij WEAF heeft beantwoord. Als u meer informatie wilt of specifieke vereisten heeft voor uw verpakkingsbehoeften, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website of telefoon. Ons team staat klaar om u te helpen met het creëren van aangepaste verpakkingsoplossingen die uw producten onderscheiden en beschermen.

Biedt WEAF verpakkingsdiensten op maat aan?

Ja, bij WEAF bieden we verpakkingsdiensten op maat aan. We begrijpen dat elk product unieke verpakkingsbehoeften heeft, en we streven ernaar om aan die behoeften te voldoen. Of het nu gaat om speciale verpakkingsmaterialen, aangepaste verpakkingen met uw merklogo, of het toevoegen van gepersonaliseerde inserts, we kunnen de verpakking op maat leveren die past bij uw producten.

Kan WEAF helpen bij het ontwerpen van aangepaste verpakkingen?

Ja, WEAF heeft ervaring in het ontwerpen van aangepaste verpakkingen. Ons team van verpakkingsspecialisten kan u adviseren en begeleiden bij het ontwerpen van verpakkingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook de uitstraling en merkidentiteit van uw producten versterken. We werken nauw met u samen om verpakkingen op maat te ontwikkelen die aan uw specifieke wensen voldoen.

Kan WEAF zorgen voor duurzame verpakkingsoplossingen?

Ja, bij WEAF streven we naar duurzaamheid in onze verpakkingsoplossingen. We begrijpen het belang van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en -methoden. We kunnen duurzame verpakkingsmaterialen aanbevelen en gebruiken, zoals gerecyclede kartonnen dozen, biologisch afbreekbare opvulmaterialen en milieuvriendelijke labels. Samen kunnen we werken aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw verpakkingsactiviteiten.

Kan WEAF zowel grote als kleine volumes verpakken?

Ja, bij WEAF kunnen we zowel grote als kleine volumes verpakken. We hebben de capaciteit en flexibiliteit om aan de behoeften van verschillende bedrijfsgroottes te voldoen. Of u nu een start-up bent met een klein aantal bestellingen of een gevestigd bedrijf met een hoog volume aan bestellingen, we kunnen de verpakkingsoplossingen op maat leveren die passen bij uw vereisten.