E-FULFILMENT VOOR WEBSHOPS

VAS DIENSTEN

VAS diensten, Value Added Services, zijn diensten die waarde toevoegen aan je product. Wat valt onder deze diensten? Denk aan het verwerken van retour gezonden producten, etiketteren, ompakken, labellen, assemblage van je producten, verpakken of sorteren van producten, samenstellen van actiepakketten en sealen. Maar ook administratie en controle vallen onder deze diensten. Met deze extra toegevoegde diensten kun je extra winst behalen in je bevoorradingsketen en voldoen we aan jouw wensen om jou volledig te ontzorgen.

Rond de feestdagen een extra mooie verpakking als verzending van het product? Een extra product als cadeautje toevoegen aan de bestelling als bedankje aan jouw klant? Geef je wens aan ons door; wij pakken het op en voeren het uit.

NEEM CONTACT OP

Kwaliteit en service

Wij voeren de genoemde diensten voor je uit in ons magazijn/distributiecentrum. Heel efficiënt omdat we alles op één centrale plek voor je uitvoeren en verzorgen. Ook voor deze dienstverlening geldt dat we hiervoor dezelfde flexibiliteit en hoge kwaliteitseisen aanhouden. Met minder nemen we geen genoegen. Kwaliteit en service staan bij elke dienst die we voor je oppakken voorop. Jouw klant is koning, en die van ons ook!

Neem contact op
inslag en opslag e-fulfilment

WIL JIJ JEZELF FOCUSSEN OP KERNTAKEN?

Stel Je Logistieke Vraag

Neem contact op