VAS Diensten

VAS diensten, Value Added Services, zijn diensten die waarde toevoegen aan je product. Wat valt onder deze diensten?
Denk aan het verwerken van retour gezonden producten, etiketteren, ompakken, labellen, assemblage van je producten, verpakken of sorteren van producten, samenstellen van actiepakketten en sealen. Maar ook administratie en controle vallen onder deze diensten. Met deze extra toegevoegde diensten kun je extra winst behalen in je bevoorradingsketen en voldoen we aan jouw wensen om jou volledig te ontzorgen. Rond de feestdagen een extra mooie verpakking als verzending van het product? Een extra product als cadeautje toevoegen aan de bestelling als bedankje aan jouw klant? Geef je wens aan ons door; wij pakken het op en voeren het uit.

Kwaliteit en service

Wij voeren de genoemde diensten voor je uit in ons magazijn/distributiecentrum. Heel efficiënt omdat we alles op één centrale plek voor je uitvoeren en verzorgen. Ook voor deze dienstverlening geldt dat we hiervoor dezelfde flexibiliteit en hoge kwaliteitseisen aanhouden. Met minder nemen we geen genoegen. Kwaliteit en service staan bij elke dienst die we voor je oppakken voorop. Jouw klant is koning, en die van ons ook!

Vraag vrijblijvend een offerte

Fulfilment Diensten

Inslag en Opslag

De inslag controleren we op kwaliteit en kwantiteit. Leveringen voor 13:00 uur zijn dezelfde dag beschikbaar voor verzending.

Voorraadbeheer

Via het klantportaal heb je altijd inzicht in je voorraad, retouren en verzendingen. We controleren de juistheid van de gegevens.

Orderverwerking

Bestelde artikelen worden per order of partij verzameld. De orderpicker controleert de bestelling, én scant alle producten.

Vas Diensten

WEAF helpt ook webshops met de assemblage van producten, ompakken, labelen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Verpakken op maat

Verpakkingen zijn een manier om je te onderscheiden. Verpakking op maat, gepersonaliseerde tape, bijna alles is mogelijk.

Vertrouwde Verzending

Verstuur pakketten via jouw eigen PostNL, GLS, UPS of DHL-account. Liever kosten besparen? Profiteer van onze volumevoordelen en lage kosten.

F.A.Q.

We hopen dat deze FAQ uw vragen over VAS-diensten bij WEAF heeft beantwoord. Als u meer informatie wilt of specifieke vereisten heeft voor uw VAS-behoeften, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website of telefoon. Ons team staat klaar om u te helpen met het optimaliseren van uw fulfilmentprocessen met waardevolle toegevoegde diensten.

Wat zijn VAS-diensten en waarom zijn ze belangrijk voor fulfilment?
VAS staat voor Value-Added Services, wat verwijst naar aanvullende diensten die worden aangeboden naast de standaard fulfilmentactiviteiten. Deze diensten voegen waarde toe aan het product en optimaliseren de klantbeleving. VAS-diensten kunnen onder andere bestaan uit labeling, productassemblage, kitting, gift wrapping en meer. Ze zijn belangrijk omdat ze uw producten onderscheiden en uw merk versterken.
Welke VAS-diensten biedt WEAF aan?
Bij WEAF bieden we een breed scala aan VAS-diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Enkele van onze VAS-diensten omvatten labeling en barcodering, productpersonalisatie, bundeling van producten, samenstellen van geschenksets, kwaliteitscontrole, en het toevoegen van promotiemateriaal. We kunnen ook maatwerkoplossingen bieden op basis van uw unieke vereisten.
Kan WEAF productassemblage en kitting voor mijn producten verzorgen?
Ja, bij WEAF hebben we ervaring in productassemblage en kitting. Of het nu gaat om het samenstellen van componenten tot een eindproduct of het verpakken van verschillende producten als een kit, we kunnen deze diensten voor u verzorgen. Ons team zorgt ervoor dat de assemblage nauwkeurig wordt uitgevoerd en dat de kits correct worden samengesteld volgens uw specificaties.
Kan WEAF gepersonaliseerde verpakkingen of geschenkverpakkingen leveren?

Zeker weten. WEAF biedt de mogelijkheid voor gepersonaliseerde verpakkingen en geschenkverpakkingen. We kunnen uw producten verpakken in aangepaste verpakkingen met uw merklogo, bedrijfsinformatie of andere gepersonaliseerde elementen. Daarnaast kunnen we ook geschenkverpakkingen verzorgen, waardoor uw producten een speciale presentatie hebben voor speciale gelegenheden of als relatiegeschenken.