Inslag en Opslag

Inslag en opslag vallen onder magazijnbeheer, de opslagplek van goederen en producten uit jouw webshop.
Een goede invulling van fulfilmentdiensten start met een goede registratie op het moment dat jouw producten door ons worden ontvangen. Hoe controleren we de levering op kwaliteit en kwantiteit? Bij de inslag van binnenkomende producten controleren we zowel fysiek als via een scan. Vinden we een afwijking? We informeren jou direct en stemmen af welke acties we nemen. Zo zorgen we er samen voor dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt en voorkomen we vertraging. Wij staan garant voor een snelle verwerking en voorraadbeheer die altijd up-to-date is.
Fulfilment inslag en opslag

Magazijnbeheer

Hoe hou je als klant inzicht in het magazijnbeheer? Alle producten en goederen die wij ontvangen zijn voor jou, als klant, op ieder moment zichtbaar in het online klantenportaal. Ook kunnen we je een uitgebreide rapportage sturen zodat je altijd op de hoogte bent. Magazijnbeheer moet correct en accuraat worden bijgehouden; dat scheelt tijd en geld. Nauwkeurigheid en efficiëntie zijn hierbij de kernwoorden zodat de voorraden kloppen. De voorraad uit de webshop moet kloppend zijn met de daadwerkelijke voorraad zodat het aantal nee-verkopen tot een minimum kan worden beperkt.
Fulfilment inslag en opslag
kwaliteit inslag en opslag fulfilment

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee kenmerken van de WEAF fulfilmentservices. Wij maken de processen inzichtelijk en concreet en streven naar een foutloze afhandeling dankzij onze scherpe en strenge controle. Wij geven je de garantie dat leveringen (als ze voldoen aan bepaalde condities), die voor 13.00 uur in ons warehouse worden geleverd, dezelfde dag nog gecontroleerd en ingeslagen worden. De producten zijn dus snel beschikbaar voor uitlevering aan jouw klant. De snelle levering die je jouw klant belooft kun je waarmaken.

Vraag vrijblijvend een offerte

Fulfilment Diensten

Inslag en Opslag

De inslag controleren we op kwaliteit en kwantiteit. Leveringen voor 13:00 uur zijn dezelfde dag beschikbaar voor verzending.

Voorraadbeheer

Via het klantportaal heb je altijd inzicht in je voorraad, retouren en verzendingen. We controleren de juistheid van de gegevens.

Orderverwerking

Bestelde artikelen worden per order of partij verzameld. De orderpicker controleert de bestelling, én scant alle producten.

Vas Diensten

WEAF helpt ook webshops met de assemblage van producten, ompakken, labelen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Verpakken op maat

Verpakkingen zijn een manier om je te onderscheiden. Verpakking op maat, gepersonaliseerde tape, bijna alles is mogelijk.

Vertrouwde Verzending

Wij verzenden duurzaam met PostNL. Onze samenwerking met deze betrouwbare vervoerder zorgt voor snelle, milieuvriendelijke bezorging.

F.A.Q.

We hopen dat deze FAQ uw vragen over inslag en opslag bij WEAF heeft beantwoord. Als u nog meer vragen heeft of meer informatie wilt, staan onze medewerkers klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via onze website of telefoon.

Wat houdt inslag in bij WEAF.nl?
Het inslagproces bij WEAF omvat het ontvangen, controleren en registreren van goederen die naar ons fulfilmentcentrum worden gestuurd. Zodra uw producten arriveren, worden ze zorgvuldig geïnspecteerd op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens worden ze geregistreerd in ons systeem en toegewezen aan een geschikte opslaglocatie in ons magazijn.
Hoe zorgt WEAF voor de opslag van mijn goederen?
Bij WEAF hebben we moderne en efficiënte opslagfaciliteiten die zijn ontworpen om aan verschillende opslagbehoeften te voldoen. We hebben speciale ruimtes en rekken om uw goederen veilig op te slaan. Het opslagproces omvat het labelen en categoriseren van uw producten, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd en teruggevonden wanneer dat nodig is.
Worden mijn opgeslagen goederen beveiligd bij WEAF?
Absoluut. Bij WEAF nemen we de veiligheid van uw goederen zeer serieus. Ons fulfilmentcentrum is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder camerabewaking, inbraakalarmen en toegangscontroles. Bovendien hebben we protocollen en procedures opgesteld om ervoor te zorgen dat uw goederen beschermd zijn tegen schade, diefstal of verlies tijdens hun verblijf bij ons.
Kan ik de voorraad van mijn producten bij WEAF bijhouden?
Ja, bij WEAF kunt u te allen tijde de voorraad van uw producten in de gaten houden. We bieden een gebruiksvriendelijk online portaal waar u real-time toegang heeft tot uw voorraadinformatie. U kunt de beschikbare aantallen controleren, inkomende zendingen volgen en gedetailleerde rapporten genereren om uw voorraadniveaus efficiënt te beheren. Dit helpt u bij het plannen van uw bedrijfsactiviteiten en het voldoen aan de vraag van uw klanten.