E-FULFILMENT VOOR WEBSHOPS

INSLAG EN OPSLAG

Inslag en opslag vallen onder magazijnbeheer, de opslagplek van goederen en producten uit jouw webshop. Een goede invulling van fulfilmentdiensten start met een goede registratie op het moment dat jouw producten door ons worden ontvangen. Hoe controleren we de levering op kwaliteit en kwantiteit? Bij de inslag van binnenkomende producten controleren we zowel fysiek als via een scan. Vinden we een afwijking? We informeren jou direct en stemmen af welke acties we nemen. Zo zorgen we er samen voor dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt en voorkomen we vertraging. Wij staan garant voor een snelle verwerking en voorraadbeheer die altijd up-to-date is.

NEEM CONTACT OP

Magazijnbeheer

Hoe hou je als klant inzicht in het magazijnbeheer? Alle producten en goederen die wij ontvangen zijn voor jou, als klant, op ieder moment zichtbaar in het online klantenportaal. Ook kunnen we je een uitgebreide rapportage sturen zodat je altijd op de hoogte bent. Magazijnbeheer moet correct en accuraat worden bijgehouden; dat scheelt tijd en geld. Nauwkeurigheid en efficiëntie zijn hierbij de kernwoorden zodat de voorraden kloppen. De voorraad uit de webshop moet kloppend zijn met de daadwerkelijke voorraad zodat het aantal nee-verkopen tot een minimum kan worden beperkt.

Neem contact op
inslag en opslag e-fulfilment
voorraad e-fulfilment

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee kenmerken van de WEAF fulfilmentservices. Wij maken de processen inzichtelijk en concreet en streven naar een foutloze afhandeling dankzij onze scherpe en strenge controle. Wij geven je de garantie dat leveringen (als ze voldoen aan bepaalde condities), die voor 13.00 uur in ons warehouse worden geleverd, dezelfde dag nog gecontroleerd en ingeslagen worden. De producten zijn dus snel beschikbaar voor uitlevering aan jouw klant. De snelle levering die je jouw klant belooft kun je waarmaken.

Neem contact op

WIL JIJ JEZELF FOCUSSEN OP KERNTAKEN?

Stel Je Logistieke Vraag

Neem contact op