Fulfilment stages

Inspireer je carrière met waardevolle ervaring in onze boeiende fulfilment stages.

Contact Info

Locatie

Energieweg 39 – 41
2404 HE Alphen aan den Rijn
v

Get in Touch

0172-793359 (9:00-17:00)
info@weaf.nl

Duurzame Logistiek

Fulfillment stage WEAF

Werken als Customer supportmedewerker bij WEAF is uitdagend vanwege de diverse klantbehoeften, het oplossen van complexe vraagstukken en het handhaven van hoge servicekwaliteit

F.A.Q.

Bekijk hier de meeste gestelde vragen over onze vacatures. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op!
Bieden jullie mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf?
Als medewerker krijg je bij ons de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. We bieden regelmatig trainingen en workshops aan om je te helpen groeien in je huidige rol en je voor te bereiden op nieuwe uitdagingen. Deze kunnen variëren van technische vaardigheden, zoals het werken met specifieke software of apparatuur, tot soft skills, zoals communicatie- en leiderschapsvaardigheden.
Wat zijn de werktijden en het rooster voor medewerkers in het fulfilmentcentrum? Zijn er mogelijkheden voor flexibele werktijden of parttime werk?
We streven ernaar om een flexibel werkschema aan te bieden om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van onze medewerkers. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit ochtend-, middag-, avond- en nachtdiensten, evenals weekend- en feestdagenwerk.

Daarnaast bieden we mogelijkheden voor zowel fulltime als parttime werk. Als je op zoek bent naar parttime werk, kunnen we kijken naar beschikbare diensten die passen bij je beschikbaarheid en voorkeuren.

Hoe ziet het veiligheidsbeleid eruit binnen het fulfilmentbedrijf en welke maatregelen worden genomen om de veiligheid en het welzijn van medewerkers te waarborgen?
Binnen ons fulfilmentbedrijf hechten we veel belang aan veiligheid en het welzijn van onze medewerkers. We hebben een uitgebreid veiligheidsbeleid en implementeren verschillende maatregelen om een veilige werkomgeving te waarborgen. Enkele van deze maatregelen zijn:

Veiligheidsprocedures en -training: We zorgen ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van relevante veiligheidsprocedures en -richtlijnen. Nieuwe medewerkers krijgen een grondige introductie en training op het gebied van veiligheid voordat ze aan de slag gaan. Daarnaast bieden we regelmatige herhalingscursussen en veiligheidstrainingen om ervoor te zorgen dat medewerkers goed geïnformeerd en op de hoogte blijven van eventuele updates of veranderingen.