E-FULFILMENT VOOR WEBSHOPS

VERTROUWDE VERZENDING

Webshopbestellingen verzenden is een onderdeel van de fulfilmentservices van WEAF. De verzending van jouw pakketten is in vertrouwde handen bij ons. Voor de verzending van de pakketten, klein en groot, maken we gebruik van verschillende logistieke aanbieders. De verzending moet snel en op een nette manier gebeuren zodat jouw klant kan rekenen op een snelle afhandeling. Niemand wil lang moeten wachten nadat een bestelling in een webshop is geplaatst.

NEEM CONTACT OP

Verzenden op inkoopnummer of op basis van jouw contract

Verzending van de producten kan op het inkoopnummer van WEAF fulfilmentservices zodat elke zending een uniek referentienummer heeft. Heb je zelf een contract voor de verzending dan is dat geen enkel probleem, dan maken we gebruik van jouw contract. Kies je voor de eerste optie, verzending via het account van WEAF fulfilmentservices, dan monitoren wij dagelijks alle zendingen en nemen wij contact op met de dienstverlener als we afwijkingen of problemen signaleren zodat jij jouw klant, als dat nodig is, op tijd kunt informeren over een eventuele vertraging. Een goede communicatie over de verzending van bestellingen is een belangrijk onderdeel van de totale service die je verleent.

Neem contact op
inslag en opslag e-fulfilment
inslag en opslag e-fulfilment

Verzending met Track & Trace

Wil je jouw klant het gemak bieden van een Track & Trace nummer zodat ze hun bestelling kunnen volgen? Wij sturen de informatie, uiteraard in jouw huisstijl opgemaakt, naar de ontvanger. Tegelijkertijd kun jij zelf via de online portal van de vervoerder de verzendinformatie inzien zodat je zelf en op elk moment inzicht hebt in de verzending van de pakketten.

Neem contact op

WIL JIJ JEZELF FOCUSSEN OP KERNTAKEN?

Stel Je Logistieke Vraag

Neem contact op