Vertrouwde verzending

Webshopbestellingen verzenden is een onderdeel van de fulfilmentservices van WEAF. De verzending van jouw pakketten is in vertrouwde handen bij ons.
Voor de verzending van de pakketten, klein en groot, maken we gebruik van verschillende logistieke aanbieders. De verzending moet snel en op een nette manier gebeuren zodat jouw klant kan rekenen op een snelle afhandeling. Niemand wil lang moeten wachten nadat een bestelling in een webshop is geplaatst.

Verzenden op inkoopnummer of op basis van jouw contract

Verzending van de producten kan op het inkoopnummer van WEAF fulfilmentservices zodat elke zending een uniek referentienummer heeft. Heb je zelf een contract voor de verzending dan is dat geen enkel probleem, dan maken we gebruik van jouw contract. Kies je voor de eerste optie, verzending via het account van WEAF fulfilmentservices, dan monitoren wij dagelijks alle zendingen en nemen wij contact op met de dienstverlener als we afwijkingen of problemen signaleren zodat jij jouw klant, als dat nodig is, op tijd kunt informeren over een eventuele vertraging. Een goede communicatie over de verzending van bestellingen is een belangrijk onderdeel van de totale service die je verleent.
Fulfilment verzending

Verzending met Track & Trace

Wil je jouw klant het gemak bieden van een Track & Trace nummer zodat ze hun bestelling kunnen volgen? Wij sturen de informatie, uiteraard in jouw huisstijl opgemaakt, naar de ontvanger. Tegelijkertijd kun jij zelf via de online portal van de vervoerder de verzendinformatie inzien zodat je zelf en op elk moment inzicht hebt in de verzending van de pakketten.

Vraag vrijblijvend een offerte

Fulfilment Diensten

Inslag en Opslag

De inslag controleren we op kwaliteit en kwantiteit. Leveringen voor 13:00 uur zijn dezelfde dag beschikbaar voor verzending.

Voorraadbeheer

Via het klantportaal heb je altijd inzicht in je voorraad, retouren en verzendingen. We controleren de juistheid van de gegevens.

Orderverwerking

Bestelde artikelen worden per order of partij verzameld. De orderpicker controleert de bestelling, én scant alle producten.

Vas Diensten

WEAF helpt ook webshops met de assemblage van producten, ompakken, labelen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Verpakken op maat

Verpakkingen zijn een manier om je te onderscheiden. Verpakking op maat, gepersonaliseerde tape, bijna alles is mogelijk.

Vertrouwde Verzending

Wij verzenden duurzaam met PostNL. Onze samenwerking met deze betrouwbare vervoerder zorgt voor snelle, milieuvriendelijke bezorging.

F.A.Q.

We hopen dat deze FAQ uw vragen over vertrouwde verzending bij WEAF heeft beantwoord. Als u meer informatie wilt of specifieke vereisten heeft met betrekking tot verzending, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website of telefoon. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het verzekeren van veilige, betrouwbare en efficiënte verzending van uw goederen.

Hoe kan ik erop vertrouwen dat mijn verzendingen veilig en betrouwbaar zijn bij WEAF?

Bij WEAF hechten we veel waarde aan veiligheid en betrouwbaarheid van verzendingen. We werken samen met gerenommeerde verzendpartners en maken gebruik van beveiligde en traceerbare verzendmethoden. Bovendien implementeren we strikte kwaliteitscontroles en beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw verzendingen veilig worden afgehandeld en op tijd bij de ontvanger aankomen.

Wat gebeurt er als er schade of verlies optreedt tijdens het verzendproces?

Wat gebeurt er als er schade of verlies optreedt tijdens het verzendproces? Antwoord: Hoewel we ons best doen om schade of verlies te minimaliseren, begrijpen we dat onvoorziene gebeurtenissen kunnen plaatsvinden tijdens het verzendproces. In het geval van schade of verlies, zullen we samenwerken met de verzendpartner om het probleem op te lossen en de nodige stappen ondernemen om uw verzending te traceren, compensatie te regelen of vervangende producten te leveren. We streven ernaar om uw tevredenheid te waarborgen en eventuele kwesties zo snel mogelijk op te lossen.

Kan ik de voortgang van mijn verzendingen volgen?

Ja, bij WEAF bieden we trackingopties aan, zodat u de voortgang van uw verzendingen kunt volgen. We werken met verzendpartners die trackinginformatie bieden, zodat u real-time updates kunt ontvangen over de locatie en status van uw verzendingen. U kunt deze informatie raadplegen via ons online platform of contact opnemen met onze klantenservice voor updates.

Biedt WEAF internationale verzending aan?

Ja, WEAF biedt internationale verzenddiensten aan. We hebben ervaring in het afhandelen van zendingen naar verschillende landen over de hele wereld. We werken samen met betrouwbare internationale verzendpartners en zorgen voor de nodige douaneafhandeling en documentatie om een soepele verzending naar internationale bestemmingen te waarborgen. We streven ernaar om uw internationale verzendingen efficiënt en probleemloos te laten verlopen.