E-FULFILMENT VOOR WEBSHOPS

Klantenservice

Je verkoopt niet alleen de beste producten of goederen maar service schrijven jullie ook met een hoofdletter. Heeft een klant een vraag, wil hij of zij meer informatie? Jullie zijn goed bereikbaar en staan ze netjes te woord. Heeft de klant een probleem of klacht? Een goede klantenservice maakt hier het verschil. Een snelle en nette reactie zorgt ervoor dat de klant tevreden is en blijft.

NEEM CONTACT OP

Vragen of klachten? Klantenservice is goed bereikbaar

Heb je zelf geen tijd of de juiste expertise in huis? Wij bieden jou een totaaloplossing aan logistieke diensten die jou als klant volledig ontzorgen. Wil jij jouw klantenservice uitbesteden? Wij pakken het graag voor je op. En dat doen we op de manier die bij jouw onderneming past. Wij zorgen ervoor dat we binnen de vermelde tijden altijd en goed bereikbaar zijn en dat we snel reageren.

De meeste vragen gaan over verzending en het retour sturen van producten. Deze vragen kunnen wij heel eenvoudig voor je beantwoorden. Jij krijgt hierdoor de ruimte om je volledig te focussen op jouw eigen werkzaamheden omdat je weet dat de fulfilment diensten in goede handen zijn.

Neem contact op
inslag en opslag e-fulfilment
inslag en opslag e-fulfilment

Verzending met Track & Trace

Wil je jouw klant het gemak bieden van een Track & Trace nummer zodat ze hun bestelling kunnen volgen? Wij sturen de informatie, uiteraard in jouw huisstijl opgemaakt, naar de ontvanger. Tegelijkertijd kun jij zelf via de online portal van de vervoerder de verzendinformatie inzien zodat je zelf en op elk moment inzicht hebt in de verzending van de pakketten.

Neem contact op

WIL JIJ JEZELF FOCUSSEN OP KERNTAKEN?

Stel Je Logistieke Vraag

Neem contact op