Klantenservice

Je verkoopt niet alleen de beste producten of goederen maar service schrijven jullie ook met een hoofdletter. Heeft een klant een vraag, wil hij of zij meer informatie? Jullie zijn goed bereikbaar en staan ze netjes te woord. Heeft de klant een probleem of klacht? Een goede klantenservice maakt hier het verschil. Een snelle en nette reactie zorgt ervoor dat de klant tevreden is en blijft.

Vragen of klachten? Klantenservice is goed bereikbaar

Heb je zelf geen tijd of de juiste expertise in huis? Wij bieden jou een totaaloplossing aan logistieke diensten die jou als klant volledig ontzorgen. Wil jij jouw klantenservice uitbesteden? Wij pakken het graag voor je op. En dat doen we op de manier die bij jouw onderneming past. Wij zorgen ervoor dat we binnen de vermelde tijden altijd en goed bereikbaar zijn en dat we snel reageren. De meeste vragen gaan over verzending en het retour sturen van producten. Deze vragen kunnen wij heel eenvoudig voor je beantwoorden. Jij krijgt hierdoor de ruimte om je volledig te focussen op jouw eigen werkzaamheden omdat je weet dat de fulfilment diensten in goede handen zijn.

Verzending met Track & Trace

Wil je jouw klant het gemak bieden van een Track & Trace nummer zodat ze hun bestelling kunnen volgen? Wij sturen de informatie, uiteraard in jouw huisstijl opgemaakt, naar de ontvanger. Tegelijkertijd kun jij zelf via de online portal van de vervoerder de verzendinformatie inzien zodat je zelf en op elk moment inzicht hebt in de verzending van de pakketten.

Vraag vrijblijvend een offerte

Fulfilment Diensten

Inslag en Opslag

De inslag controleren we op kwaliteit en kwantiteit. Leveringen voor 13:00 uur zijn dezelfde dag beschikbaar voor verzending.

Voorraadbeheer

Via het klantportaal heb je altijd inzicht in je voorraad, retouren en verzendingen. We controleren de juistheid van de gegevens.

Orderverwerking

Bestelde artikelen worden per order of partij verzameld. De orderpicker controleert de bestelling, én scant alle producten.

Vas Diensten

WEAF helpt ook webshops met de assemblage van producten, ompakken, labelen, actiepakketten samenstellen en sealen.

Verpakken op maat

Verpakkingen zijn een manier om je te onderscheiden. Verpakking op maat, gepersonaliseerde tape, bijna alles is mogelijk.

Vertrouwde Verzending

Wij verzenden duurzaam met PostNL. Onze samenwerking met deze betrouwbare vervoerder zorgt voor snelle, milieuvriendelijke bezorging.

F.A.Q.

We hopen dat deze FAQ uw vragen over klantenservice bij WEAF heeft beantwoord. Als u verdere ondersteuning nodig heeft of andere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website of telefoon. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen en uw ervaring met WEAF zo positief mogelijk te maken.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van WEAF?

U kunt contact opnemen met onze klantenservice op verschillende manieren. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat vermeld staat op onze website. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website om uw vragen of opmerkingen naar ons te sturen. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen en zal zo snel mogelijk reageren op uw bericht.

Welke ondersteuning biedt WEAF via de klantenservice?

Onze klantenservice biedt uitgebreide ondersteuning aan onze klanten. We zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen of zorgen, en u te voorzien van de nodige informatie over onze diensten en processen. Ons doel is om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat uw ervaring met WEAF soepel en bevredigend verloopt.

Wat is de responstijd van de klantenservice van WEAF?

We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op alle vragen en verzoeken die we ontvangen via onze klantenservicekanalen. Onze responstijd kan variëren afhankelijk van de aard van het verzoek en de drukte, maar we streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. We waarderen uw geduld en begrip terwijl we ervoor zorgen dat we u de beste service kunnen bieden.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb over de diensten van WEAF?

We vinden het jammer als u niet tevreden bent met onze dienstverlening. Als u een klacht heeft, raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. We zullen uw klacht serieus nemen en proberen een passende oplossing te vinden. We doen er alles aan om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten.